IR Control 10

Marmitek
    Levertijd:Voor 17:30u besteld, morgen bezorgd (ook zaterdagbezorging).
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Professionele set om tot 4 (max. 8 bij aankoop extra IR emitter uitbreidingset) A/V apparaten in een meubel of kast, zelfs op lange afstand te bedienen met jouw huidige afstandsbediening.
  • Door geavanceerde filtertechnieken ongevoelig voor gebruik in de buurt van flatscreen tv’s (plasma, lcd en led) en indirect zonlicht.
  • Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe infrarood code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten.
  • Met de IR Control 10 kun je direct 4 apparaten bedienen.
  • Gebruik de Marmitek IRC EM 2 of IRC BL 1, een infrarood verlengingssnoertje, om nog eens 4 extra apparaten aan te sluiten.
  • Met uitzondering van de kleine infrarood ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen.

Bedien tot wel 4 apparaten op grote afstand met jouw eigen afstandsbediening

De IR Control 10 is onze instap model om infraroodsignalen te verlengen op een afstand tot 300 meter. De IR Control 10 is vrijwel identiek aan de IR Control 10 XTRA. De laatste heeft naast emitter leds ook een blaster led en kan hierdoor een onbeperkt aantal apparaten bedienen.

Deze infraroodverlenger bestaat standaard uit een:

Infrarood ontvanger: ‘ontvanger’
Infrarood module: ‘module’
Infrarood zender: ‘zender’ (emitter led)
De ontvanger plaats je in het zicht van jouw afstandsbediening en is verbonden met de module die je in de kast hebt geplaatst. De zender sluit je vervolgens aan op de module. Het signaal van jouw afstandsbediening wordt via de ontvanger doorgestuurd naar de module, welke het signaal weer doorstuurt naar de zender. De zender ‘bedient’ vervolgens jouw audiovisuele apparatuur Dit zorgt ervoor dat je over grote afstanden apparatuur kunt bedienen.


Inhoud verpakking

1 x Infrarood module
1 x Infrarood ontvanger (300 cm)
1 x Infrarood verlengkabel met 2 emitter (plak) leds (300 cm)
1 x Voedingsadapter (180 cm)
1 x handleiding