Invisible Control 6

Marmitek
8718164530685
    Levertijd:Voor 17:30u besteld, morgen bezorgd (ook zaterdagbezorging).
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving

Bedoeld om tot 6 apparaten in een gesloten tv meubel of kast te bedienen met jouw eigen afstandsbediening verdeeld over 1 of 2 compartimenten.
Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe infrarood code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale tv decoders.
Beste filtertechniek in de markt, ontwikkeld en getest op alle Europese aanbieders van tv decoders
Door geavanceerde filtertechnieken ongevoelig voor gebruik in de buurt van flatscreen tv’s (plasma, lcd en led) en indirect zonlicht.
Met uitzondering van de zeer kleine infrarood ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen.
Werkt op een USB netvoeding (adapter ingesloten) of aansluitbaar op een vrije USB poort op één van jouw audiovisuele apparaten.

De Marmitek Invisible Control 6 maakt het mogelijk om jouw apparatuur in een gesloten kast te bedienen. De set bestaat uit een ontvanger een module en 6 emitter leds. Je plakt op elk te bedienen apparaat een emitter led. Zo bedien je met een eigen afstandsbediening tot wel 6 apparaten die in een gesloten kast staan.

Deze infraroodverlenger bestaat standaard uit een:

  • Infrarood ontvanger: ‘ontvanger’
  • Infrarood module: ‘module’
  • Infrarood zender: ‘zender’ (emitter led)

De ontvanger plaats je in het zicht van jouw afstandsbediening en is verbonden met de module die je in de kast hebt geplaatst. De zender sluit je vervolgens aan op de module. Het signaal van jouw afstandsbediening wordt via de ontvanger doorgestuurd naar de module, welke het signaal weer doorstuurt naar de zender(s). De zender ‘bedient’ vervolgens jouw audiovisuele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je geen kastdeuren open hoeft te doen om jouw apparatuur te bedienen.

De Invisible Control 6 is vergelijkbaar met de Invisible Control 6 XTRA en de 6 XTRA | SMART. De laatste 2 zijn voorzien van infrarood blaster leds, wat het gebruiksgemak vergroot, en er zijn meer apparaten mee te bedienen.


Inhoud verpakking

1x IR module
1x IR ontvanger
1x Infrarood verlengkabel met 3 emitter (plak) leds
1x USB Voedingsadapter
handleiding