IR Control 10 XTRA™

Marmitek - Smart Solutions at Home
8718164531408
Multiroom geschikt
    Levertijd:Voor 17:30u besteld, morgen bezorgd (ook zaterdagbezorging).
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Professionele set om een onbeperkt aantal A/V apparaten in een meubel of kast zelfs op verre afstand te bedienen met jouw huidige afstandsbediening.
  • Met uitzondering van de zeer kleine infrarood ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen.
  • Met infrarood blaster functie om direct meerdere apparaten te bedienen zonder te zoeken naar de infarood oogjes op jouw apparatuur.
  • Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe infrarood code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale tv decoders.
  • Door geavanceerde filtertechnieken ongevoelig voor gebruik in de buurt van flatscreen tv’s (plasma, lcd en led) en indirect zonlicht.

Bedien een onbeperkt aantal apparaten op grote afstand met jouw eigen afstandsbediening
De IR Control 10 XTRA is één van ons meest geavanceerde modellen. Infraroodsignalen verlengen over een grote afstand is geen probleem. Je kunt met je bestaande afstandsbediening en gebruik van een UTP kabel met deze infraroodverlenger een decoder bedienen die tot wel 300 meter verderop staat. Deze infraroodverlenger bestaat standaard uit een:

Infrarood ontvanger: ‘ontvanger’
Infrarood module: ‘module’
Infrarood zender: ‘zender’ (blaster led)
Infrarood zender II: ‘zender’ (emitter led)
De ontvanger plaats je in het zicht van jouw afstandsbediening en is verbonden met de module die je in de kast hebt geplaatst. De zender sluit je vervolgens aan op de module. Het signaal van jouw afstandsbediening wordt via de ontvanger doorgestuurd naar de module, welke het signaal weer doorstuurt naar de zender. De zender ‘bedient’ vervolgens jouw audiovisuele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je over grote afstanden apparatuur kunt bedienen.


Inhoud verpakking

1 x Module
1 x IR ontvanger (300 cm)
2 x IR verlengkabel met 1 blaster led (300 cm)
2 x IR verlengkabel met 2 emitter (plak) leds (300 cm)
1 x AVR verbindingskabel (300 cm))
1 x Voedingsadapter (180 cm))
1 x Handleiding


Gerelateerde Producten