IR Control 11 XTRA™

Marmitek - Smart Solutions at Home
    Levertijd:Voor 17:30u besteld, morgen bezorgd (ook zaterdagbezorging).
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Professionele inbouwset om een onbeperkt aantal A/V apparaten in een meubel of kast zelfs op verre afstand te bedienen met jouw huidige afstandsbediening.
  • Doordat de ontvanger wordt ingebouwd in het tv meubel kan deze set volledig uit het zicht worden geplaatst.
  • Met infrarood blaster functie om direct meerdere apparaten te bedienen zonder te zoeken naar de infarood oogjes op jouw apparatuur.
  • Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe infrarood code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale tv decoders.
  • Door geavanceerde filtertechnieken ongevoelig voor gebruik in de buurt van flatscreen tv’s (plasma, lcd en led) en indirect zonlicht.

Bedien een onbeperkt aantal apparaten op grote afstand met jouw eigen afstandsbediening
De IR Control 11 XTRA is ons meest geavanceerde model. Infraroodsignalen verlengen over een grote afstand is geen probleem. Je kunt met je bestaande afstandsbediening en gebruik van een UTP kabel met deze infraroodverlenger een decoder bedienen die tot wel 300 meter verderop staat. Voordeel van de IR Control 11 XTRA is dat je de ontvanger in kunt bouwen in je tv meubel. De ontvanger wordt hierdoor compleet onzichtbaar.

Deze infraroodverlenger bestaat standaard uit een:

Infrarood ontvanger: ‘ontvanger’
Infrarood module: ‘module’
Infrarood zender: ‘zender’ (blaster led)
Infrarood zender II: ‘zender’ (emitter led)
De ontvanger plaats je in het zicht van jouw afstandsbediening en is verbonden met de module die je in de kast hebt geplaatst. De zender sluit je vervolgens aan op de module. Het signaal van jouw afstandsbediening wordt via de ontvanger doorgestuurd naar de module, welke het signaal weer doorstuurt naar de zender. De zender ‘bedient’ vervolgens jouw audiovisuele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je over grote afstanden apparatuur kunt bedienen.


Inhoud verpakking

1 x Infrarood module
1 x Infrarood ontvanger | inbouw (300 cm)
2 x Infrarood verlengkabel met 1 blaster led (300 cm)
1x Infrarood verlengkabel met 2 emitter (plak) leds (300 cm))
1 x AVR verbindingskabel (300 cm))
1 x Voedingsadapter (180 cm)
1 x handleiding


Gerelateerde Producten